19 Jun 2018  

KBH: Spredte skyer, 21 °C

Nedtælling til terror i Danmark

Nedtælling til terror i Danmark

Hvis vi indenfor inden længe kommer til at opleve højreekstrem terror i Danmark, så skal poltikerne og pressen ikke komme afsted med at påstå, at man ikke var advaret.

Fra en af Stop Islamiseringen af Danmarks (SIAD)-demonstrationer - her i Aalborg.
FOTO: Wikimedia Commons
1 af 1

I disse dage er forskellige højrerabiate grupper og enkeltpersoner i fuld gang med at planlægge terrorangreb i Danmark. Det er der som sådan ikke noget nyt i, da disse diskussioner foregår på hel- og halv-offentlige sider på de sociale medier.

Kom det frem at herboende muslimer brugte samme retorik, ville samtlige politiske partier, pressen samt politi og FET øjebklikkeligt komme på banen. 

Randers Mod Racisme har netop fået sendt et screenshot fra en anonym kilde, og har derfor valgt at underrette politiet og gå offentligt ud med historien.

Med den retorik kombineret med de rabiate holdninger vi ser udtrykt på nettet, så er det ikke længere et spørgsmål, om vi får et Breivik-lignende angreb i Danmark. Det er mere et spørgsmål om hvornår

Kom det frem at herboende muslimer brugte samme retorik, ville samtlige politiske partier, pressen samt politi og FET øjebklikkeligt komme på banen. Men når det drejer sig om hvid terror, så er de larmende tavse.

- Den dag nogen gør alvor af de planer, de omtaler på nettet, skal hverken medier, politikere eller myndigheder få lov til at reagere med chok og overraskelse. Der har været masser af advarsler. Den her er kun en af mange. 

Randers mod Racisme er en lokal gruppe i det midtjyske, der blev stiftet da den Racistiske gruppe Stop Islamiseringen Af Danmark marcherede i gennem byen i 2013.

 

17. mar. 2017 - 08:10   17. mar. 2017 - 08:20

Læserbrev

af Gert Madsen, talsmand for Randers Mod Racisme